Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Cours De Chant

Η Σημασία της Πλαστικής Σακούλας στην Προώθηση της Επιχείρησης

September 27 2016 , Written by Westart Published on #Products

Σακούλες Επιχείρησης

Σακούλες Επιχείρησης

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι ο εγκέφαλος μας προτιμά αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα, γεγονός που καθιστά το χρώμα εξαιρετικά σημαντικό κατά τη δημιουργία μιας ταυτότητα της μάρκας. Στην επιλογή αυτή, οι έρευνες δείχνουν ότι, οφείλουμε να μελετήσουμε την πιθανή αντίδραση του καταναλωτή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος αλλά και με την προσωπικότητα του κοινού που απευθύνεται το προϊόν γι' αυτό και τις πλαστικές σακούλες της επιχείρησης μας θα πρέπει το logo της εταιρείας να είναι μεγάλο και εμφανές.

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι πλαστικές σακούλες γενικής χρήσης κατασκευάζονται από πρωτογενές πολυαιθυλένιο LDPE υψηλής διαφάνειας και γυαλάδας. Αυτές οι πλαστικές σακούλες μπορούν να χρησιμοποιηθόυν για οποιαδήποτε συσκευασία, όπως τα τρόφιμα, τα ενδύματα, τα έπιπλα και διάφορα άλλα υλικά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μπορούμε να παράγουμε διαφορετικά στυλ πλαστικών σακουλών σε διάφορα μεγέθη, πάχη και χρώματα.

Οι πλαστικές σακούλες μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία πρώτων υλών. Πολυαιθυλένιο (LDPE, LLDPE, κ.λπ.) είναι η πιο κοινή. Άλλες μορφές, συμπεριλαμβάνουν λαμινάρισμα ή επιπλέον στρώματα υλικού (coextrusion) κατά την παραγωγή τους. Οι πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούν λιγότερη πρώτη ύλη σε σύγκριση με τα κουτιά, τα χαρτοκιβώτια ή τα δοχεία, έτσι συχνά θεωρείται ότι μειώνουν σε σημαντικό βαθμό το κόστος της συσκευασίας.

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, πάχος υλικού, χρώματα εκτύπωσης, κ.α. Παράγονται με ή χωρίς λαβή. Ανάλογα με την κατασκευή, οι πλαστικές σακούλες μπορούν να είναι οξο-βιοδιασπώμενες. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες είναι 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post